Corona | Covid-19

Hej på er! Hoppas allt är bra med er i dessa Corona tider.. 🔬🦠🧪
Så sjukt läskigt med allt som händer..
Att de tex dog ca 650 pers på en dag i Italien.. en dag! Helt sjukt.

Blir så upprörd över folk som inte har tagit dehär på fullaste allvar sen början. Dom som sagt.
- Äh Corona är så överdrivet. De är löjligt, jag skiter i de.
Alltså vad tänker dom människorna med? Tror dom bara tänker på sig själva. Eller har dom inte sett nyheterna? Viruset är fan dödligt. Hoppas inte dom gick och träffade sina morföräldrar också, då kanske dom fått ångra sig nu efteråt.

Och hur kan man ens komma på tanken att resa på semester i Corona tiderna..(innan flygen stängde) ja förstår inte de. Då tar man ju hem smittan ännu mer.


Om jag styrde världen skulle jag absolut inte skicka hem alla folk från kina och alla andra länder i början när Corona började.
De hade varit 1000 gånger bättre att alla fick stanna där dom var och alla blev inlåsta i kina eller landet dom befann sig i.
Den här välden har väl varit med om extrem virusspridning förut? Då både man ju haft erfarenhet om dehär och vet att de kommer kommer rejäla dödssiffror. Och med tanke på hur hela världen är sammankopplad idag med hundra tusentals flyg så borde man fatta att de kommer blir värre nu.. än förr i tiden med svininfluensa och sars mm. Så dom borde låtit alla människor som var i tex kina från början stanna där och inte flyga hem till olika länder. De va ju då Corona slog rot i hela världen.
Men men de är lätt att vara klok i efterhand kanske.


Så hemskt med alla företag går i konkurs nu.. även små företagare. Vi har ju eget företag och har märkt rejäl skillnad på ordrarna. Folk handlar inget längre. De tog helt stopp i dessa Corona tider.
(Vårt företag heter www.royaldekor.se )
Våra vänner bredvid oss är ett företag som omsätter flera flera miljoner per år och nu har de tagit stopp hos dom med.. så dom är tvungna att sparka all deras personal nu. De är helt sjukt :o De här kunde man inte föreställa sig ens kunna hända för någon månad sen. Helt galet.
Hoppas allt vänder snart att de blir bättre tider.

Jag har iaf använt handskar och undvikit att träffa folk sen flera månader tillbaka. Vill inte ha smittan och vill absolut inte smitta den vidare om jag skulle få den till min släkt. 👀 Hoppas ni och varit och är försiktiga!

Btw.. tack till dom som sparade toalettpapper i affären till mig och andra där ute, blir svårt utan papper och vatten för tillfälligt hemma i huset. Men men man överlever ju haha.

Ni får ha de så bra där hemma i dessa tuffa och annorlunda tider. Hoppas ni inte har någon i släkten som stykt med av de här hemska viruset..
Nu får vi hoppas att de här vänder snart.. Kram på er! ❤️🔬🦠🧪🧹

Gillar

Kommentarer